MENY

Terapeuter

Andreas Wehus, Kiropraktor MNKF

Andreas Wehus er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i 2009. Etter turnustiden han han drevet egen klinikk sammen med Vilde.

Andreas er vår ekspert på isjias, prolaps i nakken og andre kompliserte rygg- og nakketilstander. Andreas behandler også hodepine i tillegg til smerter i føtter og hender. Andreas behandler også med shockwave-piezo/trykkbølge for betennelse og forkalknings problematikk i bevegelsesapparatet.

Andreas er nå under videreutdannelse innen diagnostisk ultralyd. Andreas  jobber i Bø mandag, onsdag og fredag og i Porsgrunn tirsdag, torsdag og fredag.

Vilde Furuodden Aas, Kiropraktor MNKF

Vilde er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England i 2006 og hadde sin turnustjeneste i Bergen før hun startet klinikken på søsterhjemmet i 2008. Vilde er vår ekspert på bekkenløsning og bekkenlåsning hos kvinner. Hun er også spesielt interessert i behandling av smerter hos spedbarn og urolige barn og har fordypende kurs innen pediatri og undersøker og behandler babyer med muskel-skjelettrelaterte plager. Vilde har tatt fordypende kurs i behandling kjeveledd problematikk, itillegg til smerter i nakke og korsrygg. Vilde behandler også med shockwave-piezo/trykkbølge for betennelse og forkalknings problematikk i bevegelsesapparatet. Vilde jobber ved vår avdeling i Porsgrunn.

 Hanne Marte Sønsthagen, Kiropraktor MNKF

Hanne Marte er utdannet ved University of South Wales. Hun kan hjelpe deg med både akutte og langvarige plager  i nakke og rygg, i tillegg til skuldre, ankler og knær.

Hanne Marte har fordypende kurs innen pediatri og undersøker og behandler babyer med muskel-skjelettrelaterte plager. Hun er også sertifisert innenfor dryneedling (tørrnåling), rock tape og kinesiotaping. Hanne Marte er i tillegg interessert i helhetlig helse og trening.

Hanne Marte jobber i Bø tirsdag, torsdag og fredag, og i Porsgrunn mandag, onsdag, fredag.

Kristin Haugan, Kiropraktor MNKF

Kristin er utdannet kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England. Kristin har tatt fordypende kurs i behandling av muskel-skjelettrelaterte plager hos spedbarn. Hun har spesiell interesse for hodepine, nakke og kjeveplager. Kristin jobber på vår avdeling i Bø.

Sissel Veronica Forsberg Abrahamsen, Fysioterapeut, NFF, PFF

Veronica er utdannet fra Saxion University of Applied Science i Enschede i Nederland i 2017 og har siden opparbeidet seg bred erfaring innen privat fysioterapi praksis med spesielt fokus på akutte og kroniske muskel-skjelett relaterte plager.

Veronika benytter seg av trening og øvelser i kombinasjon med manuelle behandlingsformer i sin pasientbehandling. Veronika har bl.a idrettsmedisinsk grunnkurs 1 og 2 og nå godt i gang med Masterutdanning innen Diagnostisk Ultralyd for muskel-skjelett relaterte plager.

Hun har erfaring innen rehabilitering, trening og kreft etter å ha trent damene i Brystkreftforeningen i Moss. Hun har også erfaring med belastnings- og idrettsskader, og var fysioterapeut for Moss fotballklubb.

Hun er engasjert og brenner for å hjelpe og motivere andre. Hun har stor interesse for trening, spesielt ulike former for styrketrening samt erfaring fra idretter som kickboksing, turn og CrossFit.

Arne Somonsen, Kiropraktor, MNKF

Arne er utdannet fra Anglo-European College of Chiropractic i 2017. Han kommer fra Tyskland og har jobbet i Berlin i 6 år før han flyttet til Grenland i 2023.
Et av hans hovedbehandlingsområder er lindring av daglige, kroniske plager som hodepine og ryggsmerter. Derfor gjennomførte han ulike fordypningskurs i behandling og rehabilitering av kjeve og nakke ved hodepine og svimmelhet.

Han behandler også idrettsskader, med mål om å komme tilbake til treningen trygt og smertefritt og forhindre fremtidige problemer.

Arne har også tatt fordypende kurs i behandling av skulder- og hoftelidelser, som impingement og slitasjegikt.