Telemark Kiropraktorklinikk er en liten familiedrevet kiropraktorklinikk med avdelinger i Bø og Porsgrunn. Klinikken var tidligere en del av Optima Kiropraktikk og deretter en del av den store Eureka-kjeden. Klinikken eies og drives i dag av Kiropraktorene Vilde Furuodden Aas og Andreas Wehus.

Vi hjelper deg med smerter i rygg, nakke, muskler og ledd. I tillegg til å behandle smerter i muskel og skjelettsystemet, har vi også god erfaring med utredning og behandling av krystallsyke og svimmelhet.

Alle våre kiropraktorer er autorisert gjennom Helsedirektoratet og medlem av Norsk Kiropraktorforening. Derfor er du som pasient garantert en trygg og seriøs oppfølging i vår klinikk. Fra januar 2018 har vi valgt å drifte videre som en selvstendig klinikk uavhengig av store kjeder. Ved at vi er en uavhengig klinikk vil vi ha mulighet til å gi våre pasienter den aller beste individuelle oppfølging.

 

Våre medarbeidere

 

Christer Alexander Utzig

Kiropraktor MNKF

Christer hjelper deg med smerter i korsrygg og nakke. I tillegg til å behandle ryggsmerter er Christer vår ekspert på krystallsyke og svimmelhet.

Christer jobber i Bø og Porsgrunn

 

 

Andreas Wehus

Kiropraktor MNKF

Andreas Wehus behandler isjias, prolaps i nakken og andre kompliserte rygg- og nakketilstander. Andreas behandler også hodepine i tillegg til smerter i føtter og hender. Andreas Har jobbet i Telemark siden 2009.

Andreas  jobber i Bø og Porsgrunn

 

 

Vilde Furuodden Aas

Kiropraktor MNKF

Vilde er vår ekspert på bekkenløsning og bekkenlåsning hos kvinner. Hun er også spesielt interessert i behandling av smerter hos spedbarn og urolige barn. Vilde har jobbet som kiropraktor i Porsgrunn siden 2008.

Vilde jobber ved vår avdeling i Porsgrunn