Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt.

Telemarkkiropraktor.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Telemark Kiropraktorklinikk AS Org 920 800 823, Gamlevegen 19, 3922 Porsgrunn.

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Telemark Kiropraktorklinikk er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes.

Dine data, du er sjefen!

I tråd med GDPR er du sjefen. Du kan selv velge hva som er lagret om deg, slette eller få innsyn all informasjon vi har lagret om deg.

For å få innsyn eller slette din informasjon, ta kontakt med oss på hei@telemarkkiropraktor.no

Deling av opplysninger til tredjepart

Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende.

Bruk og kontroll av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring

Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår og tilpasse innhold for deg. Informasjonskapsler blir lagret på din enhet eller datamaskin som inneholder en unik anonym identifikator.  Dette bidrar blant annet til du kan komme tilbake til handlekurven slik du forlot den. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og gjøre finne mer ut om hvordan vi kan forbedre oss. Det hjelper også gjøre nettsiden bedre i at den vil kunne identifisere om du er på mobil, nettbrett eller datamaskin og tilpasse opplevelsen etter enheten du er på.

Denne informasjonen bidrar til at vi kan tilpasse innhold og annonser som er mer relevant for deg.

Du kan alltid endre dine innstillinger og bestemme hva slags informasjon som blir lagret om deg. Dette kan du gjøre ved å klikke på innstillinger for cookies helt nederst på hjemmesiden får.

Tredjepartsverktøy vi bruker på nettsiden vår

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir brukt, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi ønsker å nå deg som har vært på vår side.

Mailchimp

Vi benytter Mailchimp for utsendelse av e-post med vårt nyhetsbrev.

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om Telemark Kiropraktorklinikk’s personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på  hei@telemarkkiropraktor.no

Har du spørsmål angående din journal, ring oss på 35 29 60 10