Telemark Kiropraktorklinikk er en liten familiedrevet kiropraktorklinikk med avdelinger i Bø og Porsgrunn. Klinikken var tidligere en del av Optima Kiropraktikk og deretter en del av den store Eureka-kjeden. Klinikken eies og drives i dag av Kiropraktorene Vilde Furuodden Aas og Andreas Wehus.

Vi hjelper deg med smerter i rygg, nakke, muskler og ledd. I tillegg til å behandle smerter i muskel og skjelettsystemet, har vi også god erfaring med utredning og behandling av krystallsyke og svimmelhet.

Alle våre kiropraktorer er autorisert gjennom Helsedirektoratet og medlem av Norsk Kiropraktorforening. Derfor er du som pasient garantert en trygg og seriøs oppfølging i vår klinikk. Fra januar 2018 har vi valgt å drifte videre som en selvstendig klinikk uavhengig av store kjeder. Ved at vi er en uavhengig klinikk vil vi ha mulighet til å gi våre pasienter den aller beste individuelle oppfølging.

 

Våre behandlere

Christoffer Kittilsen

Kiropraktor MNKF

Christoffer hjelper deg med problematikk i nakke og korsrygg. Christoffer har stor interesse for behandling av idrettsrelaterte plager med prestasjonsfremmende tiltak, og spesialiserer seg på problematikk i ekstremiteter (armer og bein). Christoffer behandler også med shockwave-piezo/trykkbølge for betennelse og forkalknings problematikk i bevegelsesapparatet.

Christoffer er nå under videreutdannelse innen diagnostisk ultralyd.

Christoffer jobber i Porsgrunn og Bø

 

Andreas Wehus

Kiropraktor MNKF

Andreas Wehus behandler isjias, prolaps i nakken og andre kompliserte rygg- og nakketilstander. Andreas behandler også hodepine i tillegg til smerter i føtter og hender. Andreas behandler også med shockwave-piezo/trykkbølge for betennelse og forkalknings problematikk i bevegelsesapparatet. Andreas har jobbet i Telemark siden 2009.

Andreas er nå under videreutdannelse innen diagnostisk ultralyd.

Andreas  jobber i Porsgrunn og Bø

 

Christer Alexander Utzig

Kiropraktor MNKF

Christer er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England, og hadde sin turnustjeneste i Valdres. Han flyttet senere hjem for å praktisere som kiropraktor i Telemark. Han er fokusert på å hjelpe mennesker med langvarig smerteproblematikk. I tillegg til tradisjonell kiropraktisk behandling bruker han ulike teknikker for behandling av muskulatur og utfører sjokkbølgebehandling (ESWT) på kronisk seneproblematikk. 

Han jobber til daglig med flere typer problemstillinger innenfor muskel, nerve og skjelettsystemet, og er spesielt interessert i kjeveplager og som kiropraktorer flest; nakke- og ryggplager. Han er også opptatt av å holde seg regelmessig oppdatert med diverse kursing i diagnostikk og behandlingsmetoder. På tirsdag og torsdag er Christer på klinikken vår i Bø, Telemark. Mandag, onsdag og fredag er han på Søsterhjemmet i Porsgrunn.

Vilde Furuodden Aas

Kiropraktor MNKF

Vilde er vår ekspert på bekkenløsning og bekkenlåsning hos kvinner. Hun er også spesielt interessert i behandling av smerter hos spedbarn og urolige barn. Vilde var ferdig utdannet i 2006, og jobbet i Bergen i 2 år før hun startet klinikken på søsterhjemmet i 2008.

Vilde jobber ved vår avdeling i Porsgrunn.

Vilde har fortiden fødselspermisjon. Hun fikk baby i august 2018 og er tilbake i normal jobb senest i april 2019, men følg med på våre nettsider og facebook sider for info. Har du spørsmål så ta kontakt på telefon eller mail.